22
Már
2018

Mallorca úticélja útmutató

Mallorca gyönyörű szigetén, a spanyol keleti parttól 500 mérföldre található, kiváló helyen fekszik a Földközi-tengeren. A sziget a Baleár-szigetek legnagyobb része, és egész évben jól ismert az egész évben. Mallorca közel 250 mérföldnyi tengerparttal és csodálatos hegyi tájjal rendelkezik az északi partján.

Sokat kell tennie a szigeten. A tavaszi gyaloglás és túrázás minden látogató számára nagyszerű. A kis sávok gyönyörű kis strandjai és palotái.

A Mallorcai vidék kiváló hely a vidék felfedezéséhez. Mallorca jó évszakos éghajlata miatt népszerű célpontja a golfozásnak. A sziget számos kitűnő golfpályát kínál, köztük a Santa Ponsa golfpályát, amely a Balearic Open-et üzemelteti. Aztán ott van a gyönyörű strandok, ahol a vizek ideálisak a vízi sportokhoz, beleértve a szörfözést, a jet-ski és a vitorlázást.

A Cala d’Or a sziget délkeleti részén található, és népszerű üdülőhely.

A Mallorca északi partján fekvő Alcudia egy másik népszerű üdülőhely, melynek hosszú homokos strandja van.

Mallorca tökéletes hely az év bármely szakában. A sziget legforgalmasabb a nyári szezonban, amely júniustól szeptemberig tart. Ebben az évszakban a nap akár 12 óra napsütést is igénybe vehet. Az este hőmérséklete ritkán esik 18 ° C alá, és a csapadék minimális. A téli hónapokban, decembertől márciusig átlagosan 15 ° októberi november, november és december. A téli hónapok nagyszerű alkalom a Mallorca felfedezésére. Tavasszal és ősszel a legjobb alkalom, hogy látogasson el a szigetre, és csendesebbek.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?