11
jún
2018

Alanya pulyka utazási útmutató

Alanya nagy tengerparti üdülőhelye Törökország délnyugati részén, az Antalya partján található. Alanyát ketté osztja egy nagy sziklás félsziget, gyönyörű keleti és nyugati homokos strandokkal. A Taurus-hegység által támogatott népszerű tengerparti üdülőhely a régi és az új és a modern szállodák, élénk éjszakai klubok, éttermek, kávézók, bárok, üzletek keverékét kínálja.

Az Alanya a szálláshelyek széles skáláját kínálja minden költségvetéshez.

A török ​​riviéra keleti végénél, a Turquoise Coast néven is ismert, Alanya közel van a pulyka legszebb strandjaihoz. A több mint 600 mérföldnyi csodálatos tengerparttal és kristálytiszta, meleg mediterrán vizekkel, a legtöbb ilyen strandon elterülő strandot az EU kék zászlója kapta a tisztaságért.

Számos fesztivál kerül megrendezésre Alanya egész évben. Az idegenforgalmi szezon kezdetét a május végén vagy június elején megrendezésre kerülő Turisztikai és Művészeti Fesztivál jelöli.

Az Alanya jellemzően mediterrán éghajlatú, hosszú forró nyárral, 31 ° C-on és rövid enyhe télen. Ha meleg időjárást és olcsó szállást keres, akkor a legjobb idő a látogatásra áprilisban vagy májusban van, amikor a hőmérséklet 21C-24C körül, vagy szeptemberben és októberben, amikor a hőmérséklet a 26C jelzés körül van. Június, július és augusztus, amikor az üdülőhely a legmelegebb hőmérsékletet látja, zsúfoltabb és a szálloda ára magasabb.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?